De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95! | Bestel nu ook een muurhouder bij je thuislader!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95! | Bestel nu ook een muurhouder bij je thuislader!

Adapter voor MG Marvel R

Filter
0 producten

Geen producten gevonden...

Overige categorieën in Laadkabels

Goedkope en kwalitatieve V2L adapters voor de MG Marvel R 12244198

Ben je eigenaar van een MG Marvel R en wil je meer uit het 70 kWh accupakket halen, vooral op momenten waarop je niet in de buurt van een laadpaal of een stroomaansluiting bent, bijvoorbeeld tijdens een vakantie waarbij je off-grid een nacht door wilt brengen? Dan zijn onze V2L adapters voor de MG Marvel R een uitstekende keuze. Deze adapters maken het namelijk mogelijk om elektrische apparaten te voeden met de accu van je elektrische auto. Onze betaalbare V2L adapters voor de MG Marvel R zijn uit voorraad leverbaar en we hebben de prijzen zo scherp mogelijk voor je gemaakt.

Waarom heb je een V2L adapter voor je EV nodig?

Elektrische auto’s zijn bijzonder praktisch en de voordelen worden met de dag groter. Een van de voordelen die pas recentelijk echt grootschalig verkend wordt, is de kracht van het accupakket. Wanneer we al die energie in kunnen zetten voor andere dingen dan alleen het rijden met de EV, zijn leuke dingen mogelijk, zoals het terug leveren naar het netwerk, bijvoorbeeld wanneer er meer stroom nodig is of wanneer de prijs voor energie het hoogst is.

V2L is juist dit, maar dan op veel kleinere schaal. Er zijn al veel elektrische auto’s die de V2L-technologie ondersteunen en waarbij je een adapter op het oplaadcontact van de auto kunt plaatsen. Aan de achterkant van deze V2L adapters voor de MG Marvel R zit een Schuko-contact, wat betekent dat je de stekker van nagenoeg al je huishoudelijke apparaten en verlengsnoeren in de adapter kunt pluggen. Dat is praktisch wanneer je op afgelegen plekken stroom nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens de vakantie wanneer je op een off-grid locatie ’s morgensvroeg een kopje koffie wilt zetten of een lichtsnoer buiten wilt hebben voor de donkere nachten.

De juiste V2L adapters vinden voor je MG Marvel R 12244198

We vinden het belangrijk dat jij bij ons gemakkelijk en snel kunt vinden wat je nodig hebt, zeker omdat dit lang niet altijd vanzelfsprekend is met de uiteenlopende aansluitingen en technologieën wanneer het gaat om de elektrische auto. Om je letterlijk al het zoeken te besparen, hebben we op deze pagina de V2L adapters voor de MG Marvel R 12244198 verzameld. Dat betekent dat alle modellen die je hier ziet staan, allemaal gebruikt kunnen worden om de V2L-technologie te gebruiken met jouw elektrische auto.

Uiteraard kun je rekenen op veiligheid en kwaliteit. Alle V2L-adapters in ons aanbod hebben een CE-keurmerk en voldoen aan alle eisen die aan de adapters voor elektrische auto’s gesteld worden.

Bestel jij vandaag nog een V2L adapter voor jouw MG Marvel R 12244198?

Zoek je een geschikte V2L adapter voor jouw MG Marvel R 12244198, dan ben je op de juiste pagina beland. Niet alleen kun je bij ons gemakkelijk een V2L adapter met de beste prijs-kwaliteitverhouding bestellen, we zorgen er ook graag voor dat je nooit lang hoeft te wachten. Wanneer het lukt om de bestelling vandaag voor 17:00 uur af te ronden, dan zorgen wij ervoor dat je adapter dezelfde dag nog bezorgd wordt. Vragen? Neem vooral contact met ons op. We staan klaar om je persoonlijk te helpen met het vinden van de juiste V2L adapter voor jouw MG Marvel R.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »