De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95! | Bestel nu ook een muurhouder bij je thuislader!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95! | Bestel nu ook een muurhouder bij je thuislader!

Waterdichte IP65 mobiele laadpaal met timer type 2 Mennekes 4m 6A-16A voor elektrische auto

Productomschrijving

Gemakkelijk en veilig laden, waar je ook bent

Met onze waterdichte IP66 mobiele laadpaal laad je eenvoudig en veilig jouw elektrische auto op, ongeacht de locatie. Deze laadpaal heeft een flexibele kabellengte, een handige timer en een nieuwe, robuuste behuizing, waardoor het de ideale mobiele laadoplossing is voor elke elektrische auto met een Type 2 (Mennekes) aansluiting. Steek de Schuko-stekker in een geschikt stopcontact, plug de Type 2 stekker in de auto, en je bent klaar om te laden. Bestel je voor 17:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe laadpaal dezelfde dag nog wordt verzonden, zodat je snel kunt opladen.

Voordelen van onze mobiele laadpaal

Onze mobiele laadpaal is ontworpen voor jouw gemak. Je kunt zelf de gewenste kabellengte kiezen, zodat je altijd een passende oplossing hebt voor jouw situatie. Met een laadsnelheid tot 16A (3,7 kW) laad je veel sneller op dan met standaard laders die vaak slechts 2,3 kW bieden. Dat betekent dat je tientallen kilometers per uur sneller kunt laden. Op locaties met een zwakker netwerk kun je de laadpaal ook instellen op 6A.

Daarnaast staat kwaliteit voorop. De laadpaal is voorzien van een CE-keurmerk, een duurzame TPE-kabel, een stevige behuizing en een Type B aardlekschakelaar om veilig laden te garanderen. De ingebouwde timer zorgt ervoor dat je auto altijd op het juiste moment wordt geladen, zelfs als je niet in de buurt bent.

Flexibel laden op elke locatie

Met deze mobiele laadpaal in je auto kun je overal opladen, of je nu thuis bent, op de camping, bij vrienden of op het werk. Let wel op dat de meter in deze laadpaal geen MID-certificaat heeft, wat betekent dat hij niet geschikt is voor kostenverrekening met je werkgever.

Dankzij de hoge laadsnelheid kun je ook elektrische auto's met een groter accupakket snel en efficiënt opladen. Kies bij voorkeur een leeg stopcontact om de maximale laadcapaciteit te benutten. Gebruik geen verlengsnoer voor optimaal gebruik.

Geschikt voor alle elektrische auto’s met een Type 2 aansluiting

Deze mobiele laadpaal is geschikt voor alle elektrische auto's met een Type 2 aansluiting, de standaard in Europa. Dit betekent dat je deze laadoplossing kunt gebruiken voor de meeste elektrische auto's. Controleer eenvoudig of je een Type 2 aansluiting hebt door het klepje van de laadpoort te openen en het aantal contactpunten te tellen. Zijn het er 7? Dan heb je een Mennekes-aansluiting en is deze laadpaal geschikt. Heb je een Type 1 aansluiting? Bekijk dan onze mobiele laadpalen die geschikt zijn voor jouw type aansluiting.

Bestel vandaag nog jouw mobiele laadpaal

Wil je overal kunnen opladen met de beste service en het grootste gemak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden laadoplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Bestel vandaag, en je hebt je nieuwe mobiele laadpaal vaak al de volgende werkdag in huis, klaar voor gebruik.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder, zodat ook jij snel en veilig je elektrische auto kunt laden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Waterdichte IP65 mobiele laadpaal met timer type 2 Mennekes 4m 6A-16A voor elektrische auto
Waterdichte IP65 mobiele laadpaal met timer type 2 Mennekes 4m 6A-16A voor elektrische auto

Waterdichte thuislader met instelb...

Waterdichte thuislader ...

Op voorraad
€139,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »